Uslovi korišćenja sajta

Uslovi korišćenja sajta

Ne odgovaram za: kod, bazu, server, slike, tekst i sve ostalo što se tiče funkcionisanja ovoga sajta.

Ovo se smatra pravnim ugovorom izmedju mene i vas, tj. korišćenjem ovoga sajta pristajete na sledeće uslove:

Ne odgovaram za: kod, bazu, server, slike, tekst i sve ostalo što se tiče funkcionisanja ovoga sajta.

Na odgovaram za teške riječi i da li ste pogodjeni istim. Pobornik sam slobodnog mišljenja, pa ako vi to niste, otjerajte sebe sa ovog web mjesta klikom na Google pretragu.

Ne odgovaram za rad ovog sajta, ne odgovaram za rad servera pa ni za zaštitu baze podataka. Ako komentarišete, morate upisati vašu elektronsku poštu (poznatiju kao "email") pa ne odgovaram ni za to. Ja neću nikom reći ko je komentarisao, niti dati na uvid, ali da li će neko ishakerisati sajt apsolutno me nije stalo niti nalazim sebe odgovornim. Ako budu tražili, moraću dati sudu i istražnim organima na uvid. Tako to ide.

Ako vam kojim slučajem crkne, pokvari se ili se "zamrzne" uredjaj preko kojega čitate ovaj sajt - pogadjate, nisam odgovoran.

Nisam odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem ovoga sajta.

Da li ja koristim maliciozne kodove na ovom sajtu? Ne, naravno da ne!

Zašto je to tako? Zato što je sajt napravljen u programskom jeziku PHP, koristim MySQL bazu, koristim CMS koji je open source i nalazi se na tudjem serveru kojeg ja ne kontrolišem pa ne mogu biti odgovoran. PHP je inače odličan ali je ponekad osjetno šupalj programski jezik. Ista priča vam stoji i sa serverom i bazom i svim živim što koristite na internetu.

Ako vam nešto nije jasno ili želite da obrišete svoje podatke, molim vas da me kontaktirate preko kontakt forme. U najkraćem roku, što ne znači u 30-tak minuta nego kad se ulogujem i imam volje, izbrisaću sve vaše podatke.

Dobro mi došli!

Copyright © Vujosevic. All Rights Reserved.