Politika privatnosti

Privatnost

Podatke prikupljam i analiziram samo radi statistike i poboljšanja rada ovog sajta kao i vašeg lakšeg korišćenja.

Ovo se smatra pravnim ugovorom izmedju mene i vas, tj. korišćenjem ovoga sajta pristajete na sledeće uslove:

Ako vam se bilo što od ovoga ne svidja, otjerajte sebe sa ovog web mjesta klikom na Google pretragu.

Podatke prikupljam i analiziram samo radi statistike i poboljšanja rada ovog sajta kao i vašeg lakšeg korišćenja.

Ako trenutno ne koristim, vjerovatno ću implementirati sve moguće alate koji prate šta vi radite na ovom sajtu. Čitajte dalje:

Kakve podatke mogu da prikupljam? Ništa posebno što ne radi jedan napredniji sajt - sve što mi dozvoli Google ukoliko je to moguće: operativni sistem, uredjaj, lokaciju, pol, starosnu grupa, jezik, državu, grad i tako dalje. Više o tome možete pročitati na sledećem linku: Prikupljanje podataka od strane Google-a

Samim tim, sa ovog sajta mogu biti prikupljani podaci od strane trećih lica. Da se razumijemo, ja ne kontrolišem Google iako bih rado bio vlasnik ali nisam ni Cambridge Analytica.

Moguće je, da ću se ponekad poigrati i postaviti kod koji prati šta radite mišem po ovom sajtu.

Za vašu privatnost ste odgovorni sami i niko drugi. Neznanje se skupo plaća pa vam preporučujem da podjete od sledećeg linka: internet privatnost.

Ako vam nešto nije jasno ili želite da obrišete svoje podatke, molim vas da me kontaktirate preko kontakt forme. U najkraćem roku, što ne znači u 30-tak minuta nego kad se ulogujem i imam volje, izbrisaću sve vaše podatke. Iako sam to morao napisati, za komentare ja imam samo vaše ime (pravo ili lažno); email i komentar i to se sprema direkt u bazu.

Copyright © Vujosevic. All Rights Reserved.