korona crna gora

Socijalna distanca značenje

Držim socijalnu distancu cijeli život od ovih nesposobnjakovića na vlasti, njihovih ulizica, poltrona, klimača glavom, lažnih rodoljuba...

  • Comments:  0
  • 10 months ago

Brzo smo usvojili izraz "socijalna distanca" i možda ljepše zvuči od "razmak" ali ako bismo baš išli u detalje ovaj izraz je savršen.

Dalek svijet

Kad bi pitali šta znači, prvi bih digao ruku i glasno viknuo (prvi put u životu) "JA ZNAM, JA ZNAM!!!".

Držim socijalnu distancu cijeli život od ovih nesposobnjakića na vlasti, njihovih ulizica, poltrona, klimača glavom, lažnih rodoljuba, 20 eura glasača. Držim socijalnu distancu prema svakom ko je dio balkanskog miljea, lokalnog mozga, idiota, imbecila, morona, kretena, lopova, lažova, patetičara, špijuna pa i masovno i strašno nekulturnih policajaca. Cijeli život ih socijalno distanciram iz svog života a ne družim se i sa ovim kulturnim iako ne znam da postoje (disclaimer). Svi oni su za mene dalek svijet i znam da jutro sve promjeniti neće.

Ali ovaj post nije o razmaku i udaljenosti

Uvod je predugačak ali da skrenemo. Nije mi jasno po kom osnovu su zatvorili državu a nisu mjesecima držali nikakvu kontrolu na granici. Ako su to ona dva policajca sa slike u rukavicama i sa maskom, uopšte me nisu uvjjerili. To što su vodili nekakve ankete me je i nasmijalo. "Da li ste zaraženi" a znaju ako zaokruže da će ih po Crnoj Gori razapet, prikazivati slike po socijalnim mrežama, upirati prstom, jer države u pravom smislu stvarno nema.

I naravno, prvi slučajevi, a odakle drugo, su stigli preko granice i to iz područja u kojima je bilo umrlih od korone. Uopšte, pitanje je koliko je ta korona opasna i čega se mi to čuvamo, a svo vrijeme granice prohodne za svakog sa malo virusa i dobre volje.

Postupi po komandi viknu stari izjandjali policajac

Ima li koga sretnijeg od Duška Markovića da komanduje pošto je stavio nove gume koje su koštale koliko 2 ili više respiratora. Prvo gladi po glavi preplašene novinare koji za 3 mjseca ne mogu naći stručnog ekonomistu da intervjuišu, pa onda izda komandu po kojoj moraju da postupe. Nema druge, smrznuli ste se, morate, hahahahaha. Ostavljajte pera kad mozga nemate.

Dolje ću samo da nabrojim neke "sitnice":

  1. Prosjek umrlih u Italiji je 79.5 godina
  2. Ne daju nam da izadjemo na sunce
  3. Granice su porozne, nema čvrste kontrole kao što su nas zatvorili po kućama
  4. Sad nam prodaju spiku da nam država pomaže a samo će dati veliki novac svojim kumovima, prijateljima i poslovnim saradnicima. Naš novac.
  5. Jeste, uvijek je momenat da se preispitaju odluke ove vlade. Dje je Sveto Marović?
  6. Nemojte se još uvijek zahvaljivati medicinskim radnicima, polakote. Bebe su umirale kod istih. Polako, pomalo.

PS: svrha ovog posta nije da vas nagovori da izadjete i rizikujete virus i/ili drugom prenesete, niti da vas ova vlast zatvori sa drakonskim kaznama dok je država u lokdaunu. Svrha je ukazati na masovnu paranoju i jako loš rad totalno nesposobnih ljudi iz vlade.

Smori se u ne tako živu diskusiju:

Copyright © Vujosevic. All Rights Reserved.